~*Anahi Giovanna*~ Dobrodosli!!!!!!!! |
|
| Pa upisite se.... | |
|
+11Andjela94 ~*A*N*Y*~*Adminka* &*Anahi -|-Giovanna* mai #@ny# mia&migel forever Super*Star *~*@n@h!*~* Anny*Little Farie ~*Anahi*~Princess*~ RoBeRtA-Dulce Maria 15 posters | Аутор | Порука |
---|
RoBeRtA-Dulce Maria ~*Otisla si na rbd koncert i videla Anahi*~
Број порука : 279 Age : 30 Локација : Idem sa Dul i Any u shopping....♥♥♥ Registration date : 02.03.2008
| Наслов: Pa upisite se.... Sun Mar 02, 2008 11:48 am | |
| Ewo... IME I NADIMAK: SKOLA / ZANIMANJE: OMILJENI BEND: OMILJENI PEVAC / PEVACICA: PESMA ZA PLAKANJE: NAJ PESMA ZA DJUSKANJE: OMILJENI GLUMAC / GLUMICA: NAJ FILM / SERIJA: NAJ SPORT: NAJ SPORTISTA: NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP: DA LI SI ZALJUBLJENA: SOLO ILI U VEZI: IDEALAN DECKO MORA DA: STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI: STA TE NAJVISE NERVIRA: STA TE RASPLACE: STA TE NASMEJE: KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:
PORUKICA ZA KRAJ: | |
| | | RoBeRtA-Dulce Maria ~*Otisla si na rbd koncert i videla Anahi*~
Број порука : 279 Age : 30 Локација : Idem sa Dul i Any u shopping....♥♥♥ Registration date : 02.03.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Tue Mar 04, 2008 2:59 pm | |
| IME I NADIMAK:Zorana,Zoka ZNACENJE TVOG NICK-A:pa idol mi je dulce a zovem se Zorana... SKOLA / ZANIMANJE:1300 kaplara OMILJENI BEND:RBD OMILJENI PEVAC / PEVACICA:Dul&Ucker PESMA ZA PLAKANJE:glamurosa,jedini jedina,e moj cale..... NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:Sve brze.... OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:Dul&Ucker NAJ FILM / SERIJA:svi filmovi koje sam gledala....REBELDE NAJ SPORT:Odbojka,Box NAJ SPORTISTA:Nole NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:Angus,tange i ljubljenje sa vatanjem... DA LI SI ZALJUBLJENA:Da.....mnogo...♥♥♥ SOLO ILI U VEZI:Solo IDEALAN DECKO MORA DA:Da ima plave oci...mmm...ma bitno je da se meni svidja kao osoba.... STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:da me prevari.... STA TE NAJVISE NERVIRA:dvolicnost STA TE RASPLACE:Svasta........ STA TE NASMEJE:Svasta......:p KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:Rekla mi je ANY!♥♥♥
PORUKICA ZA KRAJ:BAY+BAT=Kraj.....♥♥♥
Последњи изменио RoBeRtA-Dulce Maria дана Sun Mar 09, 2008 10:56 am. измењено укупно 1 пута | |
| | | ~*Anahi*~Princess*~ ~*Mislis da je Any cool*~
Број порука : 63 Age : 28 Локација : ♥U shopping sa Anahi♥ Registration date : 24.02.2008
| Наслов: ~*Moj zivot*~ Fri Mar 07, 2008 7:06 am | |
| IME I NADIMAK:Natasa,La Barbie SKOLA / ZANIMANJE:Ruska skola,pevanje OMILJENI BEND:Rbd OMILJENI PEVAC / PEVACICA:Dulce Maria,Christain Chavez PESMA ZA PLAKANJE:Luis Fonsi-Nada es para siempre NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:Rbd-Auun hay algo OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:Dulce Maria,Alfonso Herera NAJ FILM / SERIJA:27 dreses,rebelde,la familia,one tree hill NAJ SPORT:tenis NAJ SPORTISTA:Ana Ivanovic NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:6 prijatelja DA LI SI ZALJUBLJENA:Trenutno ne SOLO ILI U VEZI:Solo IDEALAN DECKO MORA DA:brine o meni,da je lep,da ume ad me zasmeje STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:da me prevari STA TE NAJVISE NERVIRA:pistljiv glas,nepravda,dvolicnost STA TE RASPLACE:Pesme,kad se posvadjem sa naj friend STA TE NASMEJE:Vicevi,Roberta,Mia Colucci,Hulia,my best friend KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:Meni je Mia Ninic rekla
PORUKICA ZA KRAJ:Dulce es la pejora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Anny*Little Farie ~*Dobrodosla*~
Број порука : 17 Age : 31 Локација : Always with mi Annu!!!!!!!!! Registration date : 08.03.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Sat Mar 08, 2008 12:59 pm | |
| IME I NADIMAK:Mia,Luna SKOLA / ZANIMANJE:osnowna shkola Swetozar Miletic,zanimanje neka bude ples.... OMILJENI BEND:RBD,PCD...... OMILJENI PEVAC / PEVACICA:Anahi,Diego Gonzales PESMA ZA PLAKANJE:Salva me,Y no se que paso,Apologize,Este corazon...... NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:Trenutno Flo Rida ft. T Pain-low i RBD-Fui la nina... OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:Anahi,Michel Brown NAJ FILM / SERIJA:Brate gde su mi kola,Howhide,Rebelde.... NAJ SPORT:Tenis,rukomet NAJ SPORTISTA:Cristiano Ronaldo,Kaka,Nowak Djokowic NAJ KNJIGA / ROMAN / STRIP:Sestre po farmerkama DA LI SI ZALJUBLJENA:Da,chitaw ziwot........u swe shto me okruzuje........ SOLO ILI U VEZI:u wezi IDEALAN DECKO MORA DA:mora da bude sladak,duhowit,pazljiw,romantichan ... STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:da bude ljubomoran,da me ostawi zbog moje najbolje drugarice..... STA TE NAJVISE NERVIRA:neprawda,dwolicnost.... STA TE RASPLACE:neke balade,razna deshawanja u swetu........ STA TE NASMEJE:mi mejor amix,Simpsonowi........ KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:Mia mi je rekla...... PORUKICA ZA KRAJ:RBD RULES!!!!!!
[b] | |
| | | *~*@n@h!*~* ~*Postala si n1 fan od Anahi*~
Број порука : 139 Age : 30 Registration date : 09.03.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Sun Mar 09, 2008 5:09 pm | |
| IME I NADIMAK:Jelena..Nadimaka imam dosta SKOLA / ZANIMANJE:OS "Luka Simonovic"...imam mnogo zanimanja... OMILJENI BEND:RBD OMILJENI PEVAC / PEVACICA:svi iz RBD PESMA ZA PLAKANJE:Salvame,Inacazable.....ima ih.... NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:sve brze.. OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:svi iz RBD NAJ FILM / SERIJA:filmova ima dosta..a serija REBELDE NAJ SPORT:svi NAJ SPORTISTA:Cristiano Ronaldo,Kaka,Nowak Djokowic NAJ KNJIGA / ROMAN / STRIP:nemam pojma DA LI SI ZALJUBLJENA:Trenutno ne... SOLO ILI U VEZI:trenutno solo IDEALAN DECKO MORA DA:mora da bude sladak,duhowit,pazljiv,romantican ... STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:da me prevari... STA TE NAJVISE NERVIRA:dvolicnost,zavist..... STA TE RASPLACE:neke balade,...mnogo toga... STA TE NASMEJE:svasta.......... KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:Mia mi je rekla...... PORUKICA ZA KRAJ:RBD THE BEST FOREVER... | |
| | | Super*Star ~*Mislis da je Any cool*~
Број порука : 76 Age : 27 Локација : sa dulce i anahi negde daleko..... Registration date : 10.03.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Mon Mar 10, 2008 2:29 am | |
| IME I NADIMAK:masa nadimak:super*star,roberta SKOLA / ZANIMANJE:djura jaksic OMILJENI BEND:rbd OMILJENI PEVAC / PEVACICA:svi iz rbd PESMA ZA PLAKANJE:Inacazable ima ih jos NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:fuera OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:svi iz rbd NAJ FILM / SERIJA:rebelde film:mrak 1,2,3,4 NAJ SPORT:karate NAJ SPORTISTA:niko NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:tajna zutog balona DA LI SI ZALJUBLJENA:naravno SOLO ILI U VEZI:solo IDEALAN DECKO MORA DA:neznam STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:nesme da me vara i laze STA TE NAJVISE NERVIRA:neznam STA TE RASPLACE:kada mislim na moju tsrau simpatiju STA TE NASMEJE:moj najbolji drug KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:rekla mi je glavni admin PORUKICA ZA KRAJ:igraj se lepotom a ne zivotom | |
| | | mia&migel forever ~*Mislis da je Any cool*~
Број порука : 74 Локација : RBD FOREVER Registration date : 09.03.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Sat Mar 15, 2008 7:05 pm | |
| IME I NADIMAK:Neda;nensy SKOLA / ZANIMANJE:Medicinska OMILJENI BEND:rbd OMILJENI PEVAC / PEVACICA:any,ponco,britney,anastacia PESMA ZA PLAKANJE:Salvame NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:Amor fugaz,tal vez despues OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:\Dzordz Kluni,Stiven Sigal NAJ FILM / SERIJA:Mnogo njih/Rbd,Seranovi NAJ SPORT:Odbojka NAJ SPORTISTA:Nole NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:stranica ljubavi DA LI SI ZALJUBLJENA:Da SOLO ILI U VEZI:trenutno solo IDEALAN DECKO MORA DA:crnu kosu,crne oci,jednostavnno mora da mi se svidi STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:sme sve,ali kad bih ja to saznala ne bi bilo dobro:) STA TE NAJVISE NERVIRA:dvolicne osobe STA TE RASPLACE:pesma STA TE NASMEJE:moj najbolji drug KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:Ti si mi rekla
Последњи изменио mia&migel forever дана Sat Mar 22, 2008 9:00 am. измењено укупно 1 пута | |
| | | #@ny# ~*Dobrodosla*~
Број порука : 1 Registration date : 11.03.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Wed Mar 19, 2008 3:16 pm | |
| IME I NADIMAK:Marija,Maja SKOLA / ZANIMANJE:J.J.Zmaj;ima ih puno OMILJENI BEND:RBD.SJK.ima ih puno OMILJENI PEVAC / PEVACICA:@ny,m@y/@dr!@n,@lfon$o PESMA ZA PLAKANJE:Besame.Salvame NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:sve brze.. OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:@ny.n@t@l!@/@dr!@n,@lfon$o NAJ FILM / SERIJA:filmova ima puno.../rebelde.porodica serano NAJ SPORT:odbojka.tenis,manje vise fudbal NAJ SPORTISTA:cristiano ronaldo.kaka NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:ima ih puno.... DA LI SI ZALJUBLJENA:naravno SOLO ILI U VEZI:veza IDEALAN DECKO MORA DA:...... STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:....... STA TE NAJVISE NERVIRA:...... STA TE RASPLACE:balade,...mnogo toga.... STA TE NASMEJE:mnogo toga..... KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:Ti si mi rekla
PORUKICA ZA KRAJ:baj+baj=kraj | |
| | | mai ~*Dobrodosla*~
Број порука : 29 Age : 28 Локација : con rbd chicas in shoppng Registration date : 16.03.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Sat Mar 22, 2008 1:31 pm | |
| IME I NADIMAK:Jana/nadimak nemam SKOLA / ZANIMANJE:Olga Golovic/ima ih puno OMILJENI BEND:RBD OMILJENI PEVAC / PEVACICA:Any,Mai,Dul/Alfonso,Cris,Ucker PESMA ZA PLAKANJE:Salvame NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:Wanna play OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:Cameron Diaz/Brad Pitt NAJ FILM / SERIJA:Dosta filmova/REBELDE,Seranovi NAJ SPORT:Tenis NAJ SPORTISTA:Cristiano Ronaldo NAJ KNJIGA/ROMAN/STRIP:Ima ih dosta DA LI SI ZALJUBLJENA:Da SOLO ILI U VEZI:trenutno solo IDEALAN DECKO MORA DA:me slusa da ima crne oci kosu,... STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:da me prevari STA TE NAJVISE NERVIRA:kad me neko laze i dvolicnost i licemerje i kad se neko pravi da ti je drug pa ti zabije noz u ledja ma mnogo toga STA TE RASPLACE:Sta ne?mnogo toga me rasplace STA TE NASMEJE:Mnogo toga.... KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:Na mnogim forumima se prica o vama PORUKICA ZA KRAJ:Caos!!!!!!!!!!!! ; | |
| | | &*Anahi -|-Giovanna* ~*Dobrodosla*~
Број порука : 25 Registration date : 25.03.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Tue Mar 25, 2008 12:41 pm | |
| IME I NADIMAK:Sara,Saki,Sale SKOLA / ZANIMANJE:J.J.Zmaj OMILJENI BEND:rbd OMILJENI PEVAC / PEVACICA:Anahi,Dulce,Maite,Britney,Rihanna,Poncho,Chris,Cristijan PESMA ZA PLAKANJE:Salvame me nekako uvek rastuzi ali je super pesma jedna od mojih omiljenih! NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:Sve brze pesme OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:Anahy Sandra Echevarria,Dulce,Maite,Poncho,Brad Pitt, NAJ FILM / SERIJA:Svi filmovi,Marina ReBeLdE NAJ SPORT:Odbojka Teniss NAJ SPORTISTA:Nole,Jeca NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:% DA LI SI ZALJUBLJENA:Da SOLO ILI U VEZI:Solo IDEALAN DECKO MORA DA:Bude iskren Lep,Zanimljiv STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:Da me prevari STA TE NAJVISE NERVIRA:Ma Skoro sve me nervira bolje da ne nabrajjam lako me je iznervirati STA TE RASPLACE:Pa nesto tuzno neke pesma ne znam ni ja sam sta me rasplace STA TE NASMEJE:Vicevi,Odvale KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:Pa neko mi je poslao pm da se registrujem zaboravila sam ko
PORUKICA ZA KRAJ:Voli decka koji voli tebe,ali pazi da te ne zajebe ako kaze:umrecu bez tebe ti mu reci:umri ko te jebe | |
| | | ~*A*N*Y*~*Adminka* ♥♣Dul y Anny *Admin♣♥
Број порука : 219 Локација : sa Any♥ i Ponchom♥ u Mexicu!!♥♥♥ Registration date : 24.02.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Tue Mar 25, 2008 4:47 pm | |
| | |
| | | ~*A*N*Y*~*Adminka* ♥♣Dul y Anny *Admin♣♥
Број порука : 219 Локација : sa Any♥ i Ponchom♥ u Mexicu!!♥♥♥ Registration date : 24.02.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Tue Mar 25, 2008 4:57 pm | |
| IME I NADIMAK:Mia,Any,Honey..... SKOLA / ZANIMANJE:Milos Crnjanski;sviram u bendu OMILJENI BEND:REBELDE!!!!! OMILJENI PEVAC / PEVACICA:Any i Poncho♥♥♥ PESMA ZA PLAKANJE:Salvame,que hat de tras one reci su nekako tuzne!!!!!!!!!!!! i mozda malo algun dia!malo samo! NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:Tras de mi!!!!!! OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:Anahi Giovanna i Alfonso Herera NAJ FILM / SERIJA:REBELDE,rbd la familia NAJ SPORT:ODBOJKA!!!!!!! NAJ SPORTISTA:Jelena Nikolic(odbojkasica) NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:Ruzicasti delfini DA LI SI ZALJUBLJENA:Claro que si!!!!!!!!♥♥♥ko jos zivi bez ljubavi??!!!!♥♥♥ SOLO ILI U VEZI:U vezi!!!! IDEALAN DECKO MORA DA:samo da me ne laze.....ja nisam puno zahtevna,ali mi je i izgled malo bitan!!! STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:da ima vise veza odjednom,da me slaze!!! STA TE NAJVISE NERVIRA:kada neko nekoga ogovara! STA TE RASPLACE:Pomisao na rbd,i kada cu ih upaznati,spotovi,pesme sve od njim!!!! STA TE NASMEJE:hehehe! moj decko u drustvu mojih drugarica,...... KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:ja sam ga napravila! PORUKICA ZA KRAJ:Bez ljubavi i prijateljstva nema zivota!!!!! | |
| | | Andjela94 ~*Dobrodosla*~
Број порука : 2 Age : 30 Registration date : 30.03.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Sun Mar 30, 2008 11:27 am | |
| - RoBeRtA-Dulce Maria ::
- Ewo...
IME I NADIMAK: SKOLA / ZANIMANJE: OMILJENI BEND: OMILJENI PEVAC / PEVACICA: PESMA ZA PLAKANJE: NAJ PESMA ZA DJUSKANJE: OMILJENI GLUMAC / GLUMICA: NAJ FILM / SERIJA: NAJ SPORT: NAJ SPORTISTA: NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP: DA LI SI ZALJUBLJENA: SOLO ILI U VEZI: IDEALAN DECKO MORA DA: STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI: STA TE NAJVISE NERVIRA: STA TE RASPLACE: STA TE NASMEJE: KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:
PORUKICA ZA KRAJ: IME I NADIMAK:ANDJELA,ENDZI SKOLA / ZANIMAOMILJENI PEVAC / PEVACICA: NJE:SKOLA OMILJENI BEND:NEMAM PESMA ZA PLAKANJE:POGLEDI U TAMU NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:TEHNO OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:MARKO,KATARINA NAJ FILM / SERIJA:SAM U KUCI/LJUBAV,NAVIKA,PANIKA NAJ SPORT:PLIVANJE NAJ SPORTISTA:..... NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:.......... DA LI SI ZALJUBLJENA:DA SOLO ILI U VEZI:U VEZI IDEALAN DECKO MORA DA:BUDE DUHOVIT STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:DA ME VREDJA STA TE NAJVISE NERVIRA:LAZ STA TE RASPLACE:NECIJA TUGA STA TE NASMEJE:NECIJA SRECA KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:REKLAMIRAN FORUM PREKO E-MAILA | |
| | | ~*~cute-girl-dulce~*~ ~*Mislis da je Any cool*~
Број порука : 56 Age : 29 Registration date : 08.04.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Tue Apr 08, 2008 3:55 am | |
| IME I NADIMAK:alexandra,alex SKOLA / ZANIMANJE:wozd karadjordje OMILJENI BEND:rbd OMILJENI PEVAC / PEVACICA:justin,beyonce PESMA ZA PLAKANJE:inalcanzable,salwame,que hay detras NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:swe brze OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:dulce maria,christopher uckerman NAJ FILM / SERIJA:sam u kuci,princezini dnewnici,crni gruja i kamen mudrosti,REBELDE NAJ SPORT:tenis NAJ SPORTISTA:nowak djokowic NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:......... DA LI SI ZALJUBLJENA:da SOLO ILI U VEZI:solo IDEALAN DECKO MORA DA:bude kao moja simpa STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:da me ponizawa STA TE NAJVISE NERVIRA:laz,dwolicnost STA TE RASPLACE:tuzni filmowi i pesme STA TE NASMEJE:odwale KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:*~AnY*My*LiTle*Fair~* mi je poslala preko pm-a
PORUKICA ZA KRAJ:besooooooo | |
| | | *BeBe* ~*Mislis da je Any cool*~
Број порука : 56 Registration date : 18.04.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Sat Apr 19, 2008 6:19 am | |
| IME I NADIMAK:Milica/Minny SKOLA / ZANIMANJE:M.P.ALAS OMILJENI BEND:Rbd OMILJENI PEVAC / PEVACICA:Bea Luengo,rbd girls,Pablo Puyol PESMA ZA PLAKANJE:Inalcanzable NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:Ima ih puno OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:No se..puno ih je NAJ FILM / SERIJA:Seramovi,Bitange i princeze,Rebelde...film:Beleћnica i začarana NAJ SPORT:tenis NAJ SPORTISTA:NNAJJ NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:.... DA LI SI ZALJUBLJENA:Ne SOLO ILI U VEZI:Sola IDEALAN DECKO MORA DA:je pametan i iskren..a i lep STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:Lupa gluposti STA TE NAJVISE NERVIRA:Licemeri i oni љto ogovaraju STA TE RASPLACE:Isto љto me nervira i tuћne stvari STA TE NASMEJE: prijatelji,lepe stvari KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:Na Googleu PORUKICA ZA KRAJ:Besos! Pozz | |
| | | Jaca_Buntownica ~*Otisla si na rbd koncert i videla Anahi*~
Број порука : 238 Age : 29 Локација : Sa Dul,May,Any i Simonidom na kafi Registration date : 20.04.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Mon Apr 21, 2008 11:29 am | |
| IME I NADIMAK:Jasmina,jaca SKOLA / ZANIMANJE:Milan Vukovic OMILJENI BEND:Rebelde OMILJENI PEVAC / PEVACICA:Iz RBD-A PESMA ZA PLAKANJE:Solo Quedate En Silencio,Salvaem,Algun Dia NAJ PESMA ZA DJUSKANJE:Empezar Deste C4ero,Amigas y Rivales OMILJENI GLUMAC / GLUMICA:Any,Dul,May,Ucker,Poncho,Ludwika Paleta,Ove iz mog potoisa NAJ FILM / SERIJA:Mrak,Ajkula swi horori,Rebelde,Amigas y rIVALES,sERANOVI,dEGRASI NAJ SPORT:Klizanje NAJ SPORTISTA:/ NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:NE volim ja to bas DA LI SI ZALJUBLJENA:ne SOLO ILI U VEZI:solo IDEALAN DECKO MORA DA:bude lijep i dobar STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI:prevara STA TE NAJVISE NERVIRA:Laz STA TE RASPLACE:Tuzna pijesma STA TE NASMEJE:Sve sto je smijesno KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:Rekal mi ja Mia
PORUKICA ZA KRAJ:BYE,BYE VIDIMO SE NA CAJ!!!!!!!! | |
| | | FARE FAXY ~*Dobrodosla*~
Број порука : 4 Age : 32 Registration date : 01.06.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Thu Jun 12, 2008 8:08 am | |
| IME I NADIMAK:FARE FAXY SKOLA / ZANIMANJE: gimnazija/igram basket heheh.... OMILJENI BEND:REBELDE R-B-D naravno OMILJENI PEVAC / PEVACICA:christian/anahi ali svaka cast ostalim clanovima benda RBD-a PESMA ZA PLAKANJE:este corason NAJ PESMA ZA DJUSKANJE: OMILJENI GLUMAC / GLUMICA: NAJ FILM / SERIJA:pogresno skretanje (horor)/REBELDE (buntovnici) NAJ SPORT:Kosarka,odbojka,tenis... NAJ SPORTISTA:Novak Djokovic NAJ KNMJIGA / ROMAN / STRIP:_____. DA LI SI ZALJUBLJENA:oooo da,da...... SOLO ILI U VEZI:trenutno ne ali blizu sam.... IDEALAN DECKO MORA DA: STA TVOJ DECKO NIKAKO NE SME DA URADI: STA TE NAJVISE NERVIRA:kad se neko pravi vazan STA TE RASPLACE:nista STA TE NASMEJE:sta mi bude smesno KAKO SI SAZNALA ZA FORUM:preko drugog foruma PORUKICA ZA KRAJ:Super je forumsamo izgleda da sam ja jedini muskarac ima li mesta.....???? | |
| | | *~*@n@h!*~* ~*Postala si n1 fan od Anahi*~
Број порука : 139 Age : 30 Registration date : 09.03.2008
| Наслов: Re: Pa upisite se.... Thu Jun 12, 2008 10:31 am | |
| Naravno da ima.. | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Pa upisite se.... | |
| |
| | | | Pa upisite se.... | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |