| Kako da postavim sliku??? | |
|
+2Roberta* Bojana*Dulce RoBeRtA-Dulce Maria 6 posters |
Аутор | Порука |
---|
RoBeRtA-Dulce Maria ~*Otisla si na rbd koncert i videla Anahi*~
Број порука : 279 Age : 30 Локација : Idem sa Dul i Any u shopping....♥♥♥ Registration date : 02.03.2008
| Наслов: Kako da postavim sliku??? Wed Mar 26, 2008 10:07 am | |
| Sliku postavljate tako sto odete na neki od site-ova za up loadovanje slika (postavicu adrese kasnije) idete na BROWSE a zatim na HOST IT. Kada vam ucita up load-ovanje zeljene slike kopirajte link koji ce sliku prikazivati u obliku Thumbals-a, tj. male slicice koja se uvelicava klikom na nju! Postavljanje slika u obliku Thumbals-a praktikujemo iz razloga sto nemaju svi clanovi kluba adsl ili neki brzi internet, vec koriste dial up, pa se moze desiti da im stranica zablokira i nece da se otvori cela.... Od site-ova za up loadovanje mi vam preporucujemo: www.servimg.comwww.picoodle.comwww.imajr.comSite za up loadovanje slika www.imagesheack.us ne preporucujemo jer se postavljanjem thumbals-a sa njega nekad nece da otvori cela slika, a nekada nece uopste da pokrene otvaranje slike... Za postavljanje thumbals-a kopirajte: sa servimg-a: 2 link od gore sa picoodle-a: 2 link od gore sa imajr-a: 1 link od gore (ali pre nego sto krenete na up load, namestite tako da vam thumbals bude srednje ili male velicine) | |
|
| |
Roberta* Bojana*Dulce ~*Postala si n1 fan od Anahi*~
Број порука : 165 Локација : U pustinji sa RBD, da ne widimo Erreway!!!!:D Registration date : 10.03.2008
| Наслов: Re: Kako da postavim sliku??? Thu Mar 27, 2008 12:20 pm | |
| ja HoNeY preporuchujem www.tinypic.com dosta je jednostawno owako ide se na browse, dwoklik na sliku upload, zatim se sacheka, potom se kopira ona shifra na kojoj su na pochetku i na kraju [img] owde se zalepi i to je to!!!!!!! | |
|
| |
RoBeRtA-Dulce Maria ~*Otisla si na rbd koncert i videla Anahi*~
Број порука : 279 Age : 30 Локација : Idem sa Dul i Any u shopping....♥♥♥ Registration date : 02.03.2008
| Наслов: Re: Kako da postavim sliku??? Fri Mar 28, 2008 3:05 am | |
| | |
|
| |
mia&migel forever ~*Mislis da je Any cool*~
Број порука : 74 Локација : RBD FOREVER Registration date : 09.03.2008
| Наслов: Re: Kako da postavim sliku??? Fri Mar 28, 2008 12:05 pm | |
| Pa najlakse vam je preko servimga!!! | |
|
| |
Број порука : 165 Локација : U pustinji sa RBD, da ne widimo Erreway!!!!:D Registration date : 10.03.2008
| Наслов: Re: Kako da postavim sliku??? Sat Mar 29, 2008 12:30 pm | |
| ja sam navikla preko tinypica!!!!!] P.S. tako postawljam swe slike!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
*MIA* ~*Dobrodosla*~
Број порука : 32 Registration date : 30.03.2008
| Наслов: Re: Kako da postavim sliku??? Mon Mar 31, 2008 12:04 pm | |
| - Roberta* Bojana*Dulce ::
- ja sam navikla preko tinypica!!!!!]
P.S. tako postawljam swe slike!!!!!!!!!!!! I JA ISTO !!! | |
|
| |
*~*@n@h!*~* ~*Postala si n1 fan od Anahi*~
Број порука : 139 Age : 30 Registration date : 09.03.2008
| Наслов: Re: Kako da postavim sliku??? Wed Apr 02, 2008 3:01 pm | |
| - *MIA* ::
- Roberta* Bojana*Dulce ::
- ja sam navikla preko tinypica!!!!!]
P.S. tako postawljam swe slike!!!!!!!!!!!! I JA ISTO !!! I ja...ali ja koristim i www.slikomat.com | |
|
| |
| Наслов: Re: Kako da postavim sliku??? Sat Apr 05, 2008 4:13 am | |
| ok moze i preko toga, ali jas preko owog nawikla | |
|
| |
Jaca_Buntownica ~*Otisla si na rbd koncert i videla Anahi*~
Број порука : 238 Age : 29 Локација : Sa Dul,May,Any i Simonidom na kafi Registration date : 20.04.2008
| Наслов: Re: Kako da postavim sliku??? Sun Apr 20, 2008 3:50 am | |
| ja preko tynpica i picoodle | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Kako da postavim sliku??? | |
| |
|
| |
| Kako da postavim sliku??? | |
|