~*Anahi Giovanna*~ Dobrodosli!!!!!!!! |
|
| Prevodi pesama | |
|
+3*~*@n@h!*~* RoBeRtA-Dulce Maria mia&migel forever 7 posters | |
Аутор | Порука |
---|
mia&migel forever ~*Mislis da je Any cool*~
Број порука : 74 Локација : RBD FOREVER Registration date : 09.03.2008
| Наслов: Prevodi pesama Sun Mar 30, 2008 1:45 pm | |
| A tu lado – Pored tebe
Uprkos nekim pricama I kisi na putu Pored tebe znam da je sudbina
Uprkos jakom vetru Uprkos brodolomima Pored tebe znam da sam spasen
Ti me cinis nepobedivim Ne poznajem nemoguce Ako se vratim, i pronadjem te ovde
Pusti me da zivim blizu tebe Uvek pored tebe
REF: Uz jedan poljubac Uz tvoje ruke Pusti me da zivim uvek pored tebe Pored tebe... Uz jedan uzdah Uz tvoj zagrljaj Pusti me da zivim uvek pored tebe Uvek pored tebe... Uvek pored tebe...
Uprkos oluji Koja udara o nasu barku Pored tebe sam uvek miran
Uprkos teskoci Uprkos preprekama Pored tebe nista me ne plasi
Ti me cinis nepobedivim Ne poznajem nemoguce Ako se vratim, i pronadjem te ovde
Pusti me da zivim blizu tebe Uvek pored tebe
REF.
REF. | |
| | | mia&migel forever ~*Mislis da je Any cool*~
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:44 pm | |
| SER O PARECER Postojim
POSTOJIM , sta zamisljas Ne mozes me uciniti vlasnicom tvog zivota Ako me ne gledas,baby….
Mnogo sam puta pokusavala Da podignem glas, Da probudim prazan interes Koji ce te uciniti mojim…..
I znam da se mozda taj dan Nikada nece dogoditi
REFREN Ali,ti ces uvek u mojim snovima biti Kao svetlost koja me ispunjava Koja me budi,zelim opet da pokusam….
Ja……..
Znam da srce udara sve jace,vise od motora Iako ne znas nista o meni Jednog dana ces se odvaziti da saznas,ljubavi.
Kada sam uspela I priblizila se tebi, Posvadjala sam se,zivci su me ubijali Nisam rekla nista,baby….
Drugog dana kada sam se ubedila da govorim, Videla sam te da prolazis sa drugom,veoma srecan Nije bio momenat,baby…. REFREN…
Videti te da prolazis bez reci,je surova patnja Koja prestane na kratko kada pomislim na tebe Prolazis pored mene,uz jedno osecanje… I ne interesuju me dani koji ce se desiti ili ce umreti pokusaj….
Zelim ponovo da pokusam….
REFREN… | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:47 pm | |
| FUEGO
Vatra
Toplota mog tela se povecava skoro bez kontrole sa svakim pokretom Pocinje sa mojim rukama a zavrsava se u mom srcu Kad sam ti cudna
Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF: Plasim se Da izgubim kontrolu Ne nadam se Vracanju tebi Kad god te nadjem, vratices se u zelju Koja polako gori mojom vatrom Vatrom
Moj impuls je ubrzan sa tobom pricvrscenim za mene I samnom Nisam umorna od zadrzavanja tebe samo za sebe Ako su tako blizu Delici ljubavi koji plivaju u meni pokusavaju da zapale led na tvom srcu
REF
Osecam vatru u sebi vatru koja dolazi od tebe I to je zbog svega sto sam zelela
REF | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:48 pm | |
| UN POCO DE TU AMOR
Malo tvoje ljubavi
Ja znam da sam Jos jedan prijatelj u gomili Koji je samo fan njenog srca To me ne zaustavlja da sanjam o tebi svakim danom sve vishe Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF :Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim
Daj mi znak, minut za prichu Daj mi samo jednu shansu Da uchinim da me volish svakim danom sve vishe
Ali ja takodje znam Da izmedju gomile Jednom mozhesh videti svetlo na mojoj kozhi Da prepoznash najverniju ljubav
Trebash mi kao vazduh Niko te ne mozhe voleti ovoliko
REF: Malo tvoje ljubawi da mi omoguchi da zhiwim Malo twoje ljubawi me mozhe uchiniti srechnim Samo malo tvoje ljubavi je ono shto trazhim | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:49 pm | |
| QUERO PODER
Zelim da mogu
Moj zivot,mislis da imas moj zivot U tvojim rukama,zato sto imas BMV godine Mislis da imas moc zbog tvoje Cekovne knjizice I tvoje marke farmerka, Ali to ne kaze nista o tebi,ni meni, Samo o onome sto osecam prema tebi I bez tebe ja mogu da zivim…..
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Zao mi je,ali nemam cenu Iako se osecas kao da si moj vlasnik,frajeru Ja sam mnogo vise od toga Mislis da sam trofej, I da si glup,mnogo si daleko od nagrade, I da….Jednom sam verovala u tebe,I naucila da bez tebe ja mogu da zivim….
REFREN.Zelim da mogu Da upoznam nekog ko ima moc, Da oraspolozi mi dusu sa jednim pogledom Mogu da volim nekog ko ima moc Da me ucini srecnom, Da ga nije briga za nista drugo, Samo moja ljubav,rizikuje tvoje srce Probudices moju strast, probudices moju strast….
Ako ti zelis,ja mogu da te volim Zatvori oci,ne misli vise Ja cu samo predati moje srce,moja ljubavi.ostavi bol…. | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:50 pm | |
| REBELDE
Buntovnik
Dok moje misli odlaze tamo gde si ti Moj otac ponovo viče Da sam prokleo moju budućnost i njegov mir Na moj način
Iako ga čujem ja sam daleko odavde Zatvorim očim i mislim na tebe
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,….. niko me ne poznaje
Jedan od ovih dana ću pobeći Da stavim na kocku sve zbog jednog sna Sve u životu se dobija i gubi Treba se kladiti , treba sekladiti bez straha Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu Da, buntovnik sam Možda,…..
Nije mi puno bitno šta kažu o meni Zatvorim oči i mislim o tebi
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu
Buntovnik sam Kada nisam kao drugi Buntovnik sam Kada te volim do ludila Buntovnik sam Kada ne mislim kao juče Buntovnik sam Kada mi se uvučes pod kožu |Buntovnik sam | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:51 pm | |
| FUERA
Odlazi
Od tvog glasa mi postaje lose Vec je proslo cetiri Shvati da ne zelim da pricam o tome Nema svrhe
Prekini vezu, ili cu ja tebi prekinuti Mrzim te previse Ne zovi i ne trazi me vise Cinis me ocajnom
Ne das mi da zivim Ne podnosim te, pocinjem da se ljutim Vise ne zelim da pricam o proslosti REci cu ti, volela sam te kao sto nikad nikog nisam volela Ismejao si me, povredio si me toliko.
Odlazi... Vise mi ne nedostajes Ne zelim vise nikad da te vidim kraj sebe Odlazi...Vise te ne volim Nisi mi vise potreban i (halagos ne znam sta znaci) Odlazi...Skodis mi Bolje da prekinemo ovo u miru Odlazi... Na kraju krajeva Neko me ceka
Rekla sam ti da vise ne dolazis Sta zelis da uradim Da mi vise ne smetas Ne donosi poklone Odlazi, uskoro zatvaram Vec mi dosadjujes Ne zovi me i ne trazi me vise Cinis me ocajnom.
Ne das mi da zivim... | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:51 pm | |
| SOLO QUEDATE EN SILENCIO. ~Samo ostani u tisini~
Nadjem te budnog Kažeš mi "žao mi je" I pustis jednu suzu Grliš me, a ja se hladim Trazis me da te poljubim A ja gubim dah
Samo cekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan trenutak dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Imam toliko straha i ne mogu da shvatim Gde sam pogrešio Grliš me a ja se hladim Moliš me da te poljubim A ja polako gubim dah…
Samo cekaj jedan trenutak Samo mi reci da nije istina
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan momenat dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Dajmi mi ruku Vratimi mi dah Reci mi da me voliš I da nisi kriv
Bar jedan momenat reci Da nije istina…
Samo ostani u tisini … Zagrli me jedan momenat Dacu ti poslednji poljub… Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe
Samo ostani u tisini, pet minuta Zagrli me jedan momenat dodji pored mene Dacu ti poslednji poljubac Najdublji Sacuvacu svoja osecanja I otici cu daleko od tebe. | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:52 pm | |
| Enséñame ~Nauci Me~
Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim. I znam da umires zamnom, zivis za mene I nikada me nisi ostavio iza Iako znas da me je ponekad samo strah. Ali zivis u meni, zajedno samnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te
Refren: Nauci me da te volim malo vise I da saosecam s' tobom. Ljubav koju mi dajes polako se hladi, Hocu da te vidim odmah Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides...
Daleko od pomisli da radim nesto lose, Moram da priznam Da me je sve ovo izaslo lose.
Zato cu nauciti, ziveti, zagrliti te vise i vise I ne zelim i ne smem i ne mogu da te ne vidjam Zato sto zivis u meni, zajedno sa mnom, U mojoj unutrasnjosti, u ovom zbunjenom srcu. Zato te pitam, molim te...
Refren...
(Bol je saznanje da se nase moze zavrsiti Zato sto prosto i jednostavno nikada nisam znala da glumim.)
Nauci me... I da se saosecam sa tobom... Polako se hladi, Hocu da te vidim odmah...
Nauci me da te volim malo vise I da zivim sa tobom, Jer ne podnosim osecaj usamljenosti Saznanja da si moj, hocu da idem gde ti ides... | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:53 pm | |
| Que Hay Detras ~Sta Ima Iza~
Mislim na tebe Mogu da vidim boju I refleks moje depresije Mogu da vidim profil Od duha koji je u mojoj unutrasnjost I nisam prestala da pusim I ne mogu da spavam I u sred samoce Jos mislim na tebe I ne usudjujem se da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza
Mogu da vidim odavde Moja secanja kako te jure Mogu da vidim profil od moje senke Preko zida I nisam prestala da pusim I ne mogu da spavam I u sred samoce jos mislim na tebe I ne usudjujem se da pocnem Da te zaboravim za kraj Zato sto se plasim da otkrijem Sta ima iza tebe
Sta ima iza jedne suze Sta ima iza slabosti Sta ima iza poslednjeg rastanka Sta ima iza kada se zavrsi ljubav Sta ima iza... | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:54 pm | |
| Este corazon ~Ovo Srce~
Kako da Povratim tvoju ljubav Kako da izvucem tugu Iz svog srca Moj svet se samo okrece oko tebe
Kako da izlecim Ovaj duboki bol Osetim u svojim venama kako trci Tvoje disanje Toliko sam povezana sa tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF: I ovo Srce koje si ukrao Kada si otisao Otisao si sa mojim poljupcima Sa mojim pljupcima i mojim snovima I ovo Srce kuca Svaki put sve sporije I osetim u svojoj unutrasnjosti Kako se vatra nije ugasila
Nije se ugasila...
Kako da smirim Ovu duboku opsesiju Kako da objasnim svojoj dusi Da se zavrsilo Pocinjem da ludim za tobom
Cak te i u svojim snovima vidim Bez tebe umirem
REF.
I dalje gori... I dalje gori...
Dok postoji ljubav... Nije se ugasila ljubav...
I ovo Srce...
REF. | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:55 pm | |
| Celestial ~Nebeski~
Ako me jednog dana vidiš da padam Nemoj da pomisliš da sam pred tvojim nogama Ako me jednog dana vidiš da plačem Ne zanosi se da ću da molim Iako sam se zaklela da ću te zaboraviti Iako više ne budeš sa mnom,nedostajaćeš mi
Ako ti kažu da sam loše Kunem ti se,proći će me Ako misliš da nisam srećna,preživeću Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim
Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš krila Jer voleti je nešto nebeski A ti nemaš dušu Voli se bez straha i mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno i bez kompleksa Voli se čak do besa,kao da je karma Voli se bez razmišljanja jer je ljubav nebeska
Ako ti pričaju da umirem za tobom Pazi,možda te lažu Ako te jednog dana ponovo vidim Obećavam ti da ću biti dobro Iako kopaš po rani i rugaš se mom životu Ubrzo iz mog pepela ćeš me videti da letim | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:56 pm | |
| Tras de mi ~Iza mene~
Imam kartu Bez povratka I gomilu Snova unutar jedne srece
Jedan pozdrav Za moje matorce Mnogo straha I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF: Jedna gitara i moje detinjstvo Skola i moj prvi put Prijatelji koje vise necu videti Ostace iza mene Jedna cigareta, jedna pesma Fotografije prve ljubavi Secanja u mojoj sobi Ostace iza mene
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
Imam knedlu U grlu Imam mapu Koja ce me odvesti u drugu zemlju
Pokusaj Jednog pisma Jedna istorija I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF.
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
REF. 2x
Jedna gitara i moje detinjstvo... | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:56 pm | |
| Asi soy yo ~Takva sam ja~
Ako mislis da cu te proganjati Nemoj ni da sanjas, nisam takva Potrazicu te bilo gde I cinicu to bilo kada Ja se pomeram na svoj nacin Takva sam ja
Zelim da znas vec jednom o meni Ne ocekujem nista od tebe I ako zelim, naci cu te Ako zelim, poljubicu te Ako zelim, slagacu te Zato sto...
REF: Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Zarobljavam koga hocu i ljubim ga gde hocu Takva sam ja, takva sam ja Ne zanima me sta izmisljaju, ne zanima me sta misle Takva sam ja, takva sam ja Ne pricam u prazno, uvek direktno pogadjam u metu Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me razumeju, kako je tesko biti ja
I nemoj da kazes da te nisam upozorila Razmisli dobro, ako ti tako odgovara Kada sam sa nekim slobodna sam, bez strasti Ne postavljam uslove Ne dajem objasnjenja Takva sam ja
I ako postoji neka druga koja te cini srecnim Nemoj ni da mislis na patnju Nemoj da mi dolazis sa izvinjenjima Uvek imam hiljadu ljubavi Isprobacu svoje ostale ukuse Zato sto...
REF.
Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Uvek dobro provodim vreme, ne volim da budem sa jadnicima Takva sam ja, takva sam ja Zivim sa ili bez zagrljaja, i ne znam za promasaje Takva sam ja, takva sam ja Ne volim da imam gospodara, onaj ko to misli da je, u nekom je snu Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me...
Nemoj da mi dolazis sa izvinjenjima Uvek imam hiljadu ljubavi Isprobacu svoje ostale ukuse Zato sto...
Takva sam ja, takva sam ja, takva sam ja Zarobljavam koga hocu i ljubim ga bilo gde Takva sam ja, takva sam ja Ne zahtevam da me razumeju, onaj ko me voli neka me voli Takva sam ja, takva sam ja Uvek dobro provodim vreme, ne volim da budem sa jadnicima Takva sam ja, takva sam ja Zivim sa ili bez zagrljaja, i ne znam za promasaje Takva sam ja, takva sam ja Ne volim da imam gospodara, onaj ko to misli da je, u nekom je snu Takva sam ja, takva sam ja I ako saznas da sam dobra, to je istina, u svakom slucaju, jao... | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:57 pm | |
| Otro dia que va ~Jos jedan dan prolazi~
Vreme je obrisalo Sve u mom srcu Svako secanje Koje je ostavila mrznja
Rastu mi krila Iz korena Zato sto verujem Slepo tebi
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x: Jos jedan dan prolazi Da bi preporucio Da treba da se voli jos jednom Jos jedan dan prolazi Da bi sanjao Da se uskoro moja proslost vise nikada nece vratiti
Stavi mi flaster Ovde, na Srce Izbavi me Iz unutrasnjosti
Nemoj da dozvolis Da me ponovo povredi Ova muka Da budem bez tebe
Nema nicega sto bi moglo da me pobedi Ako te imam ispod koze Ispunjavas me svetloscu Koja raste prema jugu
Bez osvrtanja Pokusavam da letim Ne postoji niko ko moze Da mi unisti veru Dovoljno mi je da te gledam Da se zaljubim ponovo
REF. 2x
REF. 2x | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 4:58 pm | |
| Lento ~Polako~
Gubim glavu i svu kontrolu Zamisljajuci da sam negde gde nisam Pod senkom jednog zamka U kom smo samo ti i ja Na jednoj zabavi koja ne zeli da se zavrsi
Ja, ocarana muzikom, i ti Gospodar mog zivota, princ na belom konju Koji me dovodi do ludila I cini da pomeram kukove U stranu, u stranu
REF. 2x: Polako Ne zeli da san koji sanjam se zavrsi, igraj Polako Sanjaju RBD sa Lunijem Tunsom Polako Igramo u mom snu crtanih filmova Polako Uradi dobro, polako, igraj polako
Oni su bili u reci u sobi Vodopad tihe vode sa mnogo pritiska Ovaj san nema uopste objasnjenje On je ludost koja ubrzava Srce
I tu je zabava u nasem zamku Nema nikoga, sami smo, ti i ja Ne zelim nista vise samo da igram sa tobom U stranu, u stranu
REF. 2x
Ne zelim da me probude iz sna Nece me naterati da stavim noge na zemlju Nemoj da mi uzimas iluziju da sam tvoj gospodar Ne zelim da gledam kako se ova knjiga zatvara
Noc se ne zavrsava, i jos manje se zavrsava nasa ljubav Ti ces biti moja draga u mojoj prici, u mojoj istoriji, u mojoj predstavi Dok prolazi vreme, sve vise te zelim, i necu otici I napustiti san, ljubavi, koji nas je spojio
Ljubavi, ne idi od mene, ne Nemojmo da menjamo nasu sudbinu Osecam da mi se Srce ubrzalo Pritisak se ubrzava zbog tebe
I zelim da znam koja je tvoja namera Ne pokazujes zbunjenost Kako je, osecas li istu emociju Pusti me da znam sta osecas dok igras uz reggaeton
REF. 2x
Ne zelim da se probudim iz sna u kome osecam Da sam sa tobom, igram polako uz reggaeton Ne zelim da se probudim, iako vec svice Ova strast me ubija i izludjuje me
Polako Luni Tuns Polako RBD Polako Iz Meksika za ceo svet Reggaeton postaje buntovan Los Bendzamins, jos lebdenja | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:01 pm | |
| RBD – Algun dia (Jednog dana)
Išla sam da se pronađem u tvom pogledu I osetimse zaljubljenom Bila sam manje krhka pored tebe Ali sve je bila laž Otišao si iz mog života I izgubila sam... I dalje je živo sećanje na tebe Boli me da mislim na tebe Tužna sam ali se držim Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela
Jednog dana iznenada Polako ću ti nedostajati Jednog dana,jednog jutra Osetićeš da ti falim I u sebi ćeš osetiti ljubav Niko ne zna šta ima,dok na kraju to ne izgubi
I svaki put kad te vidim Ne poričem,još me boli Ali znam da ću jednog dana biti dobro Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:01 pm | |
| Futuro ex-novio - Buduci, bivsi decko
Ona hoce da ima Jednu noc zadovoljstva Gusi se od zelje I ja to osecam
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF: Ona ne razume Sve sto imam Nece promeniti ono sto osecam Ona je moja muka Groznica u trenutku Ja sam njen buduci, bivsi decko
Sve vise otkriva secanja Bol koji ne odlazi Cinim sve sto mogu I pristajem na njenu igru
U njenom nacinu da postoji Ali nesto ne ide kako treba Zavrsice se kada joj dam Sve sto imam
Znam dobro Da ovo nije normalno Zato sto Ako lako dodje, lako i ode
REF. 2x
Hocu jos... Samo mi daj jos... I hocu jos... Hajde...
I iako znam da sam Mogao da kazem ne Jedan deo mene U zelji se krije
Prestace da ulazi Prestace da se igra Dok izadje Sunce I noc se sakrije
REF. 2x | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:02 pm | |
| Nuestro amor - Nasa ljubav
Tako je magicno Kako se sve desilo U nasoj ljubavi U nasoj slatkoj ljubavi
Tako je lako Da me vise nista ne iznenadjuje U nasoj ljubavi Toj neverovatnoj ljubavi
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF: I jeste tako, tako je I ne moze nista da se uradi Jeste tako, tako je Tako je kako se desi U ovoj ljubavi
Tako je jednostavno Da ne znam ni kako da objasnim Nasa ljubav Nasa slatka ljubav
I ne znam koliko ce vremena Trajati ljubav Ali sada Nema nicega boljeg
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF. 2x
REF. 2x | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:02 pm | |
| Me voy - Odlazim
Ja sam te volela Ti si se pretvarao Kako sa andjelom Postupao si sa mnom Kao da sam ti bila Ja jedina
Verovala sam Tvojim lazima I tvom smehu Iza mojih ledja I krao si Najbolji lopov, ti
REF: I sada ti kazem da sam ja Tebe dala svu svoju snagu, svoje iluzije Za uzvrat me ostavljas samu, zbunjenu I ispunjenu razocarenjem Bol Koji si ostavio da gazi moje Srce Ako mislis da si ti, videces kada se vratis ovde Otisao je bol
I tvoja senka Me prati Izbacuje me iz takta I lomi me Duh Koji si sada ti
Uvek snazna Uvek slaba Zavrsetak, povratak Nista nije sigurno I ja prelamam Manu, ovde
REF.
Nema nista da se kaze Ne moras vise da lazes Progutaj svoju izdaju Sada odlazim
Ne postoji oprostaj Ne postojimo ti i ja Ne podnosim tvoje ponasanje Odlazim
Ono sto vidis je Ono sto sam Ono sto vidis vec Je otislo
REF.
Otisao je bol...
Otisao je bol... | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:03 pm | |
| Una cancion - Jedna pesma
Ima nekih koje dolaze iz duse Koje te teraju da pomeras dlanove Drugih koje dolaze iz srca
Ima nekih koje su potrebne Drugih koje se ne zaboravljaju Koje ti bude strast
REF: Cujem jednu pesmu Za tebe, za mene I koja nas vodi Do misli Da zivim i izrazim Sve sto osecam Zelim da te imam Posvecujem ti ovu pesmu
Sve je pocelo jednom casom Jednim picem, skupim i jeftinim Koje me je dovelo do jos veceg ocaja
Cujem svirace u baru Sviraju moju omiljenu Koji su me doveli do jos veceg beznadja
REF.
Izgubio sam vreme Misleci na tebe Znam da se nikada Neces vratiti meni
REF. | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:03 pm | |
| Feliz cumpleanos - Srecan rodjendan
Nesto posebno sam ti pripremila Znam da ces se iznenaditi Na ovom rodjendanu Pojescu tvoje Srce
Videces kako cu se lose ponasati Sa tvojim drugaricama cu se udruziti Na ovom rodjendanu Pokusacu da napravim da bude najgori
REF: Vise necu da se pretvaras, ljubavi Dok me varas bez razloga To je zato sto se ova farsa zavrsila Zbogom, zbogom, srecan rodjendan
Srecan rodjus... Srecan rodjus...
Znam da cu mozda otici Ali ti si radio isto I na ovom rodjendanu Pojescu tvoje Srce
REF.
Srecan rodjendan...
Srecan rodjendan...
REF. 2x
Nesto posebno sam ti pripremila Znam da ces se iznenaditi Na ovom rodjendanu Pokusacu da napravim da bude najgori
Pokusacu da napravim da bude najgori... Pokusacu da napravim da bude najgori...
Srecan rodjendan tebi, jao... | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:04 pm | |
| Tu dulce voz - Tvoj slatki glas
Sad me trazis Kao ljubomorni lav Sta ti mislis Da sam za tebe
Nema nacina Da se sakriju tvoji strahovi Nije pitanje Biti najbolji
Ne postoji mesto Da se sakrijem Ti si iza I na kraju
REF: Tvoj slatki glas dolazi i odlazi Ne pusta me da zaboravim Tvoj slatki glas ponovo Obecava da ce se vratiti Vise nema razloga da budem Na istom mestu Tvoj slatki glas ponovo Zahteva da zapali moju kozu
Sad mi nudis Zadovoljstvo koje nikada Ne odbijam I ne umem da razumem
Udisem nebo Sa tvog tela i umirem U zelji Za tvojom toplotom
Jos uvek si ovde U mojim snovima Ti si iza I na kraju
REF.
Nemoj da mislis da ovoga puta Nema bola Nesto sto je bilo tvoje Lako je da bude uspomena
REF. 2x
Tvoj slatki glas ponovo Zahteva da zapali moju kozu | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:07 pm | |
| Aun hay algo - Ima nesto
Izmedju tebe i mene Raste nesto U mojoj unutrasnjosti Si ostao
Znam da ti i ja Imamo jednu proslost Koja bolje Da nam se vise ne desi
U unutrasnjosti koze Postoji jedan pozdrav Koji se tesko zaboravlja Ali takodje Desila se jedna ljubav Koja moze da ucini cudo
REF. 2x: Ako jedan put Pomislis na mene Mozda, kad me vidis Ucinicu te srecnim Mozda izmedju njih dvoje Ima nesto ljubavi
Izmedju tebe i mene Ima starih osecanja Mislila sam da se nece Vise nikada vratiti
Znam da ti i ja Imamo jednu istoriju Koja nas je ostavila Na polovini samoce
U unutrasnjosti koze Postoji jedan pozdrav Koji se tesko zaboravlja Ali takodje Desila se jedna ljubav Koja moze da ucini cudo
REF. 2x
Pogledaj me dobro Kako sam jos uvek ovde Umiruci Da te pronadjem u sebi Pogledaj me dobro Kako sam jos uvek ovde Slusaj me Ne umem da zivim bez tebe
REF. 4x | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:07 pm | |
| Cuando el amor se acaba – Kada se ljubav zavrsi
Budim se i ti nisi tu Iz mojih misli odlazis Zbunjena sam ja Kad ne znam gde idem
I jesam Jedna devojka zaljubljena u tvoja milovanja I danas Izlazim napolje kao motor
Trazim te, a ne znam Sa kime cu te zateci Mirim se sa mislju Da se sa drugom igras
I idem Da pripremim oziljke na srcu Koji su danas Oslobodjeni tvoje kontrole
REF: I ne mogu da shvatim Ne zelim da razumem Razlog ove situacije Vise ne mogu da nastavim Da zavisim od tvoje toplote Ljubav se zavrsila Strast se prekinula Secanje na tebe dobro osetim Ali na danasnji dan Tvoj glas je nestao
Vise ne trazim boju Detalj je umro I odbijam da mislim Da cu sa tvoje strane sijati
I idem Da pripremim oziljke na srcu Koji su danas Oslobodjeni tvoje kontrole
REF.
I ne mogu da nastavim ovako Treba mi vise od tebe
REF. 2x | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Prevodi pesama | |
| |
| | | | Prevodi pesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму