| Prevodi pesama | |
|
+3*~*@n@h!*~* RoBeRtA-Dulce Maria mia&migel forever 7 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
mia&migel forever ~*Mislis da je Any cool*~
Број порука : 74 Локација : RBD FOREVER Registration date : 09.03.2008
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:47 pm | |
| Era la musica - Bila je muzika
Bio je cetvrtak I prvi dan kada sam te videla Nisam nikada mislila da ces ti biti taj Koji ce uciniti da nebo postane plavo
Bilo je nevidjeno Nacin na koji si me uhvatio Uzeo si me cvrsto i ucinio da se osecam Da mozemo biti tako laki
Kako ocaravajuce, dok smo plesali Moj zivot je poceo da se menja Sada ne znam sta je preuzelo kontrolu Ali sve sto sam mogla da kazem je
REF: Bila je muzika Koja me je naterala da potrcim ka tebi Bila je muzika Koja je ucinila da se moji snovi ostvare Bila je muzika Kako smo plesali, noc je odmicala Bila je muzika Koja me je naterala da te zavolim
Tako uzbudljivo Kako sam pronasla nekog kao sto si ti Nekog koji ce uciniti da osetim tu ljubav Koja je bila tako istinita
Bilo je neverovatno Nacin na koji je ovo doslo On je uzeo moju ruku i tada je poceo Da me drzi
Kako ocaravajuce, dok smo plesali Moj zivot je poceo da se menja Sada ne znam sta je preuzelo kontrolu Ali sve sto sam mogla da kazem je
REF.
Bila je muzika koja me je naterala da te zavolim Nacin na koji se pomeras oduzima mi dah Nacin na koji pleses, devojko, je kao da nema drugacijeg Da li je bila muzika koja me je naterala da ostanem
Ostani sa mnom, devojko, pokazacu ti gde mozemo da idemo Daleko odavde, na mesto gde samo ljubav odlazi
Ne znam sta se desava I dalje te volim
REF. 2x | |
|
| |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:47 pm | |
| Quisiera ser - Voleo bih da budem
Toliko me boli da budem samo jedan prijatelj Kada umirem da budem sa tobom
Voleo bih... Da budem jedna pesma Da... Diram u tvoje Srce Makar samo jedan put
Voleo bih da budem sve sto ti dotaknes Molim te
REF: Kako bih voleo da budem kisa na tebi Koja pada preko tvoje koze Kako bih voleo da budem Sunce na tebi Da budem tamo gde si ti Kako bih voleo da budem nebo iznad tebe Da bih te video u svitanje Da bih te imao uvek blizu sebe Kako bih voleo da budem
Toliko me boli da te vidim u tudjim rukama I kako ne znas koliko te volim
Voleo bih... Da budem tvoja posteljina Da... Mogu da te milujem Makar samo jedan put
Voleo bih da budem sve sto ti dotaknes Molim te
REF.
Voleo bih da budem pod kojim gazis Snaga koja te gura da zivis I da budem tamo U tebi
REF.
Koja pada preko tvoje koze... Kako bih voleo da budem... Voleo bih da budem... | |
|
| |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:48 pm | |
| Let the music play – Pusti muziku
Poceli smo da igramo I ljubav nas je ubacila groove Ubrzo posto smo poceli da se pomeramo
Muzika je svirala Dok su se nasa tela ispoljavala kroz ples Tada nas je ljubav izabrala za romansu
Mislila sam da je jasno Plan je bio da mozemo da delimo Ta osecanja samo izmedju nas dvoje Ali kada je muzika promenjena Plan je bio promenjen On je otisao da igra sa nekom drugom
Poceli smo da igramo I ljubav nas je ubacila u groove A sada je on sa nekom novom Sta ljubav zeli od mene da uradim
Ljubav je rekla...
REF: Pusti muziku On nece pobeci Samo pusti groove i onda On ce ponovo doci tebi Pusti muziku On nece pobeci Ovaj groove ne moze da ignorise On te nece nikada vise napustiti
Ne, ne, ne…
Ona je pokusala da se pravi Da je ples samo ples, ali ja vidim Ona plese svoj put nazad ka meni
Pretpostavljam da je otkrila Da smo mi pravi ljubavnici Magija od samog pocetka Zato sto ljubav moze da bude samo groove I ona je osetila ritam Iako smo plesali odvojeno
I tako smo poceli da igramo I ljubav nas je ubacila u groove Ubrzo posto smo poceli da se pomeramo Ubrzo posto smo poceli da se pomeramo
Ljubav je rekla...
REF.
Ljubav je rekla...
Uspori, idemo Ljubav ne moze da me ubaci u groove kada me je ona uhvatila da se pomeram Uspori, idemo Ljubav ne moze da me ubaci u groove kada me je ona uhvatila da se pomeram
Ljubav je rekla
On je pokusao da se pravi Da je ples samo ples, ali ja vidim On plese svoj put nazad ka meni On plese svoj put nazad ka meni
REF. 3x | |
|
| |
| Es por amor – Za ljubav
Ako smo daleko i zaboravimo Sta smo mogli da podelimo
Svaki minut zivota Se gubi kao siv dan
REF: Za ljubav koju obasjava Sunce Zato sto prati Srce Koja okrece svet I ne nestaje I za ljubav treba izaci Mozda bez straha napolje I ostaviti Vrata otvorena
Kisa iskusava secanja Cini ih nasim do kraja
Sada nista nije kao sto smo zeleli Kada smo prestali da osecamo
REF.
Za tvoju ljubav koju obasjava Sunce I zato sto prati tvoje Srce
Stici ces gde god zelis… | |
|
| |
| Aburrida y sola – Smorena i sama
Zaglavljena u stanu Gubim se bez ustaljenog pravca U ova cetiri zida
Bas me briga za propast Ako se svet okrene naopako Ako prodje jedan dan da te ne vidim
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prezivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
REF: Smorena i sama Mislim da si pogresio Sada izlazim Smorena i sama Polu-opasna sam Sada izlazim Ako ne dodjes Ti si na gubitku Ako me ne nadjes Pobegla sam sa lanca I ako izadjem Sa drugim deckom I ako mi se on svidi Bice tvoja krivica
Osecam se izolovano Dok plovim ni u cemu Ne znam da li da te posaljem do djavola
I bude mi lose Kada me ispalis Dok te ja jos uvek cekam
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prozivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
REF.
I cini mi se da radim pogresno Ako ostanem kod kuce Prozivljavam pravu dramu Zasto ne zoves
REF. 2x | |
|
| |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:49 pm | |
| This is love – Ovo je ljubav
Tako je magicno Kako jednostavno moze da bude Za ovu ljubav Za ovu najsladju ljubav
Tako je jednostavno I tako lako kada znas Koga volis Koga stvarno volis
Da li je ovo stvarno ili je samo igra Jedina je ljubav, ali sve se promenilo
REF: Da li je to ljubav, ovo je ljubav Ovo je ljubav i ne mozes da je prekines To je ljubav, jedina ljubav Ovo je ljubav i ne mozes je promasiti Ovo je ljubav
Tako je jednostavno Da nema sta da se objasnjava U ovoj ljubavi Sta jos da kazem
I ne znam koliko dugo Ljubav kao ova moze da traje Ali se cini Da si ovde da bi ostao
Da li je ovo stvarno ili je samo igra Jedina je ljubav, ali sve se promenilo
REF. 2x
REF. 2x | |
|
| |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:49 pm | |
| Connected – Povezani
Nagnuta sam na dole na ovom ringispilu Kojeg zovu zivot Nastavljajuci da pokusavam da uspem kroz sledece skretanje Belih krivina Da se drzim cvrsto
Pa, evo me Hvatam krivinu Ali znam to da nisam nikada sama Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF: Osecam se povezano, zasticeno To je kao da sedis pravo Sa mnom sve vreme Cujes me, pored mene si I sve ostalo Ce biti u redu Zato sto nista ne moze da prekine ovo Nista ne moze da prekine ovo Nista ne moze da prekine ovoga puta Povezani Povezani iznutra
Nije nesreca Vreme koje smo proveli razdvojeni Ali sada smo tako blizu Ja mogu uvek da te pronadjem Bas tu, u mom srcu
Dajes mi Nesto sto mi treba I ja ne zelim da se to ikada zavrsi Zbog tebe Ja znam da cu ponovo naci svoju snagu
REF.
Svaki put kada udahnem Mogu da osetim energiju Stizem dole, plovim kroz Ti meni i ja tebi
Najavi ili u snu, hodaj ili stoj Ti si sve sto sam ja Odvojene duse, ujedinjene Pravi ukus u mom srcu
Dajes mi Nesto sto mi treba I ja ne zelim da se to ikada zavrsi Zbog tebe Ja znam da cu ponovo naci svoju snagu
REF. | |
|
| |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:50 pm | |
| Carino mio – Dragi moj
Igram, igram, igram Ljuljam se, ljuljam se, ljuljam se Okrecem se, okrecem se, okrecem se Sa tobom dragi moj
Da li sam ti rekao kako volim Ja volim sve sto ima veze sa tim Duso, kakav blagoslov Plesao sam vec deceniju Zaljubio sam se u tebe na prvom sastanku Duso, nema pogadjanja
Kako igras, i kako pevas Saradnja Tela i duse, devojko, sve je u tome Cista ljubav koju imamo u sebi
REF: Zato igraj, igraj, igraj Duso, ljuljaj se, ljuljaj se, ljuljaj se Hajde, okreci se, okreci se, okreci se Sa mnom, dragi moj Volim da igram, igram, igram Volim da se ljuljam, se ljuljam, se ljuljam Volim da se okrecem, se okrecem, se okrecem Sa tobom, dragi moj
Cinis da zelim salsu Cinis da zelim cha-cha Uspori, ustani i sedi Mrdaj kukovima, okreni ih
Ako ti kazem da se osetim Na isti nacin na koji se zaceljujem Dus, ti si blagoslov Koraci pocinju da se svidjaju mojim otkucajima srca Osecam kako mi rade stopala Duso, to je zadivljujuce
Kako igras, i kako pevas Saradnja Tela i duse, decko, sve je u tome Cista ljubav koju imamo u sebi
REF.
(2x): Cinis da zelim salsu Cinis da zelim cha-cha Uspori, ustani i sedi Mrdaj kukovima, okreni ih
REF. 3x | |
|
| |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:50 pm | |
| Keep it down low – Ostani u tisini
Pronalazim te, stojis tamo Govoris mi da ti je zao A usamljena suza se kotrlja niz tvoje lice
Drzis me, a onda vreme istice Borim se da te poljubim A ti mi samo oduzimas dah
Sacekaj samo trenutak, moja ljubavi Samo da mi kazes da je cela ova stvar pogresna
REF: Hoces li molim te samo ostati u tisini Postedi me pet minuta Zelim da osetim tvoj sladak i nezan dodir Po celoj sebi Jedan poslednji poljubac, i to je zauvek Oboje smo presli granice Hajde da ubrzamo, pa da oboje idemo Kraj je upravo tu
Upravo tu...
Osecam se previse uplaseno sada Samo pokusavam da razumem Zasto ova ljubav ne moze biti kristalno jasna
Tvoje usne su tako ledene Zahtevaju slatke poljupce Da li je to vazduh, sto sam upravo udahnula
Sacekaj samo trenutak, moja ljubavi Samo da mi kazes da je cela ova stvar pogresna
REF.
Molim te, drzi mi ruku, ljubavi Moj dah se vise nece vratiti Kazi mi da me volis Da nisi onaj koga treba kriviti Makar samo jedan trenutak Verovacu da su tvoje reci prava ljubav
REF. 2x | |
|
| |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:54 pm | |
| Dame - Daj mi
U tvojim rukama postoje reci Koje miluju cak do duse I u tvojim ocima postoji plavetnilo koje me ispunjava svetloscu Skoro kao karma
U tvojim usnama postoje znaci Da raj postoji I u tvojoj kosi postoji more kojim zelim da plovim Bez cvrstog pravca
Moja filozofija i moja religija Je da trazim da zivim u tvom srcu Moja filozofija i moja religija Je teorija da osvojim tvoje Srce
REF:
Daj mi jednu sansu Daj mi samo jedan znak Daj mi malo vere Daj mi svoj prvi put Daj mi sve sto imas
Daj mi jednu sansu Daj mi samo jedan znak Daj mi svoju samocu Daj mi svoju slobodu Daj mi sve sto imas
Daj mi malo vise sebe Da bih ti ja dala vise sebe Daj mi malo vise sebe Daj mi jedan minut da te usrecim
U tvom zagrljaju nalazim raskos Da prkosim svetu I tvoj glas me smiruje kada je neko okrutan Tada je sve bezbednije
U tvojim usnama postoje znaci Da raj postoji I u tvojoj kosi postoji more kojim zelim da plovim Bez cvrstog pravca
Moja filozofija i moja religija Je da trazim da zivim u tvom srcu Moja filozofija i moja religija Je teorija da osvojim tvoje Srce
REF.
Daj mi malo vise sebe Da bih ti ja dala vise sebe Daj mi malo vise sebe Daj mi jedan minut da te usrecim
REF. 2x | |
|
| |
~*A*N*Y*~*Adminka* ♥♣Dul y Anny *Admin♣♥
Број порука : 219 Локација : sa Any♥ i Ponchom♥ u Mexicu!!♥♥♥ Registration date : 24.02.2008
| Наслов: Re: Prevodi pesama Wed Apr 16, 2008 11:26 am | |
| - mia&migel forever ::
- Tras de mi
~Iza mene~
Imam kartu Bez povratka I gomilu Snova unutar jedne srece
Jedan pozdrav Za moje matorce Mnogo straha I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF: Jedna gitara i moje detinjstvo Skola i moj prvi put Prijatelji koje vise necu videti Ostace iza mene Jedna cigareta, jedna pesma Fotografije prve ljubavi Secanja u mojoj sobi Ostace iza mene
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
Imam knedlu U grlu Imam mapu Koja ce me odvesti u drugu zemlju
Pokusaj Jednog pisma Jedna istorija I mnogo volje da mogu da zivim
Otvaram krila da pobegnem bez kraja Da pronadjem slobodu Daleko odavde Daleko odavde
REF.
Ostace iza mene... Ostace iza mene... Iza mene...
REF. 2x
Jedna gitara i moje detinjstvo... ala je ovo tuzno! | |
|
| |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Wed Apr 16, 2008 12:02 pm | |
| i este corazon je jos tuznija!!! | |
|
| |
Jaca_Buntownica ~*Otisla si na rbd koncert i videla Anahi*~
Број порука : 238 Age : 29 Локација : Sa Dul,May,Any i Simonidom na kafi Registration date : 20.04.2008
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sun Apr 20, 2008 4:20 am | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Fri Apr 25, 2008 11:13 am | |
| | |
|
| |
Roberta* Bojana*Dulce ~*Postala si n1 fan od Anahi*~
Број порука : 165 Локација : U pustinji sa RBD, da ne widimo Erreway!!!!:D Registration date : 10.03.2008
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 26, 2008 6:34 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Prevodi pesama | |
| |
|
| |
| Prevodi pesama | |
|