~*Anahi Giovanna*~ Dobrodosli!!!!!!!! |
|
| Prevodi pesama | |
|
+3*~*@n@h!*~* RoBeRtA-Dulce Maria mia&migel forever 7 posters | |
Аутор | Порука |
---|
mia&migel forever ~*Mislis da je Any cool*~
Број порука : 74 Локација : RBD FOREVER Registration date : 09.03.2008
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:08 pm | |
| A tu lado – Pored tebe
Uprkos nekim pricama I kisi na putu Pored tebe znam da je sudbina
Uprkos jakom vetru Uprkos brodolomima Pored tebe znam da sam spasen
Ti me cinis nepobedivim Ne poznajem nemoguce Ako se vratim, i pronadjem te ovde
Pusti me da zivim blizu tebe Uvek pored tebe
REF: Uz jedan poljubac Uz tvoje ruke Pusti me da zivim uvek pored tebe Pored tebe... Uz jedan uzdah Uz tvoj zagrljaj Pusti me da zivim uvek pored tebe Uvek pored tebe... Uvek pored tebe...
Uprkos oluji Koja udara o nasu barku Pored tebe sam uvek miran
Uprkos teskoci Uprkos preprekama Pored tebe nista me ne plasi
Ti me cinis nepobedivim Ne poznajem nemoguce Ako se vratim, i pronadjem te ovde
Pusti me da zivim blizu tebe Uvek pored tebe
REF.
REF. | |
| | | mia&migel forever ~*Mislis da je Any cool*~
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:09 pm | |
| Por besarte – Da te poljubim
I nisi mi dao vremena da ti precutim Da zelim da te volim Da za jedan poljubac mogu da osvojim nebo I ostavim svoj zivot iza sebe
Zelim da ti pripadam, budem nesto u tvom zivotu Da mozes da me volis Sa jednim snaznim zagrljajem pretvoricu te u poeziju Odricuci se svega ostalog
Svaka fraza koja se krije iza onoga sto govoris U jednom poljupcu ce progovoriti Vise nemam sumnje, samo dodji i slusaj Resili smo da zapocnemo
REF: Da te poljubim, moj zivot bi se promenio u jednoj sekundi Ti, bices moja ravnoteza, moja sudbina Poljubi me, samo cu tako moci da te imam Zauvek u svom secanju
Samo jedan pokusaj je dovoljan u ovom trenutku Da mogu da znam Da li nam jos uvek ostaje vremena da budemo u sredistu Onoga sto ce se desiti
Sa mnom nema opasnosti, dodji, trebas mi Daljina nije Razlog za zaborav, ovde sam sa tobom I zauvek cu biti
REF. 2x
REF.
Da te poljubim… Da te poljubim... Da te poljubim... Poljubim, poljubim... | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:09 pm | |
| Tal vez despues – Mozda kasnije
Kad vidis moju sliku na steni Izludjuje te, takodje Dok trazis moj telefon Ne uspevas da se odmoris
I ovog puta necu biti Tvoja princeza od soli Koja place nad morem Zbog samoce
REF: Bolno je biti Ona koja te trazi telefonom Bolno je biti Ona koja plovi trazeci ljubav Bolno mi je da poverujem Da ce pogledi pasti, i to kasno, i ne znam Mozda kasnije Ces me ponovo videti
Mozda kasnije...
Da li zbog nacina na koji gledam Si me pratio do kraja Da li zato sto si mi dao razlog Jednog dana si cuo Srce
I ovog puta necu biti Tvoja princeza od soli Koja place nad morem Zbog samoce
REF.
Ne pretvaraj se da nije tako Ne postoje prevare kada ima ljubavi Nikada nisi dao resenje Ne pokusavaj da se vratis, ne zelim da znam
Bolno je biti... Mozda kasnije…
REF. 2x | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:11 pm | |
| Tenerte y quererte - Imati te i voleti te
Vezana za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF: Zelim da te imam, da te volim Sa tobom zelim da budem Bez razdvajanja Da te volim, da te imam Ne zelim da zivim Bez tvoje ljubavi nikada Pa, nista nije toliko jako Kao imati te Voleti te, i nikada vise Izgubiti te
Vezan za ovo osecanje Sa tugom cu Pokusati da razumem Zato sto tvoje odsustvo Je okrutno, i ja
Ovde sam Predajem se pred tvojim nogama I znam da nemam nista da izgubim Mislim na tebe Dok me ne pustis da idem
REF.
Izgubiti te...
Disati i osetiti Svaki put kada pomislim na tebe Ljubav i bol Koji su porasli u mom srcu
Izgubila sam te i shvatila Kako je tesko ziveti Bez tvoje ljubavi, te ljubavi Koja me je ispunila do iluzije
REF. 2x | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:11 pm | |
| y no puedo olvidarte-i ne mogu da te zaboravim
u tisini moje sobe jos uvek cujem sapat tvoga glasa povredjujuci me kao jedno slatko zbogom,ostavljajuci prazninu u srcu
Skoro ne spavam i pnovo sam poceo da pusim,svaka uspomena je jedna suza, Neznam sta da radim da bi bio dobro,uvek kazem sebi da je poslednji put
ali ponovo pokleknem kad na tebe mislim, bez tebe sam nista
I ne mogu da te zaboravim,ako te svuda vidim Ako si mi poslednjim poljupcem ukrao dah I ne mogu da te azboravim ako te u krvi nosim Ako se od poslednjeg zagrljalja jos uvek u prostoru gubim I ne mogu da te zaboravim I ne mogu da te zaboravim I ne mogu da te zaboravim I ne mogu da te zaboravim
Ne pronalazim jos uvek nijedan razlog da Bih shvatio da se zavrsilo
Pokusavam da izadjem iz samoce Pruzm jos jednu priliku sudbini
I ponovo pokleknem Kad na tebe mislim,bez tebe sam nista
REF:
Empesar dezde cero-Poceti od nule
Ceo svoj zivot sanjam nekog kao ti Molim noci i dane da se oblacno nebo razvedri Ne mogu da objasnim ispunjavas me poljubcima i svetloscu Ne mogu da poreknem,gubim se zbog tvoje ljubavi Sva moja cula,i moj nacin razmisljanja su sa tobom i nista me nemoze zaustaviti
Pocinjati od nule ,stvarajuci vatru koja cini da gorim Krenuti iz pocetka,ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac,blizi se polako i zekim te sve vise
Sta bi sve dalada se vise na udaljavam od tebe Zbog tebe bi promenila sve sto sam i sto sam bila Sva moja cula i nacin razmisljanja su sa tobom i nista me nemoze zaustaviti
Poceti od nule,stvarajuci vatru koja cini da gorim Krenuti iz pocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jeda tvoj poljubac,blizi se polako i zelim te sve vise
Okupati se u tvojim snovima,oslobadjajuci vazduh koji me sprecava da disem Ispuniti moje zelje koje me peku u srcu
REF: | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sat Apr 05, 2008 5:12 pm | |
| Inalcanzable- Nedostizna
Osecam te tako daleko I tako odvojeno svaki put
Razocarano u tvojoj tisini
Onda vise ne predstavljam sebi tvoju kozu
I gubim pokusaj
I sve vise trazim dajuci ti ljubav
Nikada neces dopreti do mene
Iako znas da mogu umreti zbog tebe zbog tebe
Ref.
Nedostizna kao zvezda tako daleka
Jedna ljubav skoro nemoguca
Nevidljiva kao vazduh
Tako si nedostizan
Tako uzvisena kao andjel
Kao plamen koji ne gori
Umorno se vraca nedostizna
Nedostizna
Prezivljavam po stazi tvoje samoce
Kada te neko povredi
Kako uspes da kazes da nema nikog vise
Ko te voli bez mere
Kako boli ugledati nekog ko te ne cini srecnim
Ako nadmasujes da mogu umreti za tebe za tebe
Ref.
Nedostizna kao zvezda tako daleka
Nevidljiva kao vazduh
Tako si nedostizan
Tako uzvisena kao andjel
Kao plamen koji ne gori
Umorno se vraca nedostizna
Nedostizna 2x | |
| | | RoBeRtA-Dulce Maria ~*Otisla si na rbd koncert i videla Anahi*~
Број порука : 279 Age : 30 Локација : Idem sa Dul i Any u shopping....♥♥♥ Registration date : 02.03.2008
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sun Apr 06, 2008 1:46 am | |
| | |
| | | *~*@n@h!*~* ~*Postala si n1 fan od Anahi*~
Број порука : 139 Age : 30 Registration date : 09.03.2008
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sun Apr 06, 2008 3:51 pm | |
| - RoBeRtA-Dulce Maria ::
- Hvala!!
| |
| | | Roberta* Bojana*Dulce ~*Postala si n1 fan od Anahi*~
Број порука : 165 Локација : U pustinji sa RBD, da ne widimo Erreway!!!!:D Registration date : 10.03.2008
| Наслов: Re: Prevodi pesama Mon Apr 07, 2008 12:51 pm | |
| ________________________________________ Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca... A | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 08, 2008 8:42 am | |
| nema na cemu... | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Fri Apr 11, 2008 9:00 am | |
| No pares - Ne prekidaj
Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako hoce da te ucutkaju Nista ne moze da te zaustavi,ako imas veru Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne stidi se nikada,uvek podigni glas Bori se jako,bez mere,ne dozvoli da te prevare Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis
Ne unistavaj dobrotu u tvom srcu, Sve sto radis radi sa ljubavju, Sa krilima,sa vetrom,nemas sta da izgubis Nemoj da stajes sa tvojim imenom ispisanim na zidu…. ispisanim na zidu…..
Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Ne prekidaj, ne prekidaj,ne, ne prekidaj Nikada da sanjas Nemoj imati strah da letis | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Fri Apr 11, 2008 9:03 am | |
| Que fue del amor - Sta je bilo sa ljubavlju?
Shta je bilo sa ljubavlju Koja nas je jednom spojila Kako je mogla da umre
Za tebe ja sam bio greska Koju je vreme izbrisalo Koja nije bila dobra da zivi
Ali ja znam da u dubini ovog okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF: Nisi mogla da me zaboravis Nisi mogla da me iscupas Odlucila si da potrazis drugu ljubav I videces da nije lako uspeti da te vole vise
Shta je bilo sa ljubavlju Koja nas je jednom spojila Kako je mogla da umre
Za mene bilo je mnogo bola I osecam strah Da necu moci da te zaboravim
Ali ja zna da u dubini ovog okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF.
Videces, malo po malo Da i nije bilo tako lose Mislices na nasu vezu I videces da je bilo mnogo bolje
Ali ja znam da u dubini okrutnog srca Tvoja strast i dalje prati moju ljubav I na kraju puta ces shvatiti Da nisi mogla skroz da me zaboravis
REF. 2x
Shta je bilo sa ljubavlju? Koja nas je jednom spojila Kako je mogla da umre.... | |
| | | mai ~*Dobrodosla*~
Број порука : 29 Age : 28 Локација : con rbd chicas in shoppng Registration date : 16.03.2008
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sun Apr 13, 2008 1:02 pm | |
| Salvame - Spasi me
Potreba mi je da mi nedostajes Zivim u beznadju Od kada se ti vise ne vracas
Prezivljavam iz ciste potrebe Sa knedlom u grlu I ne pustam te da mislis
Malo po malo Srce Izgubice veru Izgubice glas
REF: Spasi me od zaborava Spasi me od samoce Spasi me od umornosti Priklonjena sam tvojoj volji Spasi me od zaborava Spasi me od tame Spasi me od umornosti Nemoj da me pustis da padnem vise nikada
Toliko predlazem sebi da nastavim Ali ljubav je rec Koja me kosta ponekad da zaboravim
Prezivljavam iz ciste potrebe Sa knedlom u grlu I ne pustam te da mislis
Malo po malo Srce Izgubice veru Izgubice glas
REF.
Spasi me od zaborava... Spasi me od umornosti... Spasi me od zaborava... | |
| | | mai ~*Dobrodosla*~
Број порука : 29 Age : 28 Локација : con rbd chicas in shoppng Registration date : 16.03.2008
| Наслов: Re: Prevodi pesama Sun Apr 13, 2008 1:02 pm | |
| Empezar desde cero - Pocetak od nule
Ceo svoj zivot, sanjala sam nekog poput tebe Molila sam noci i dane da se naoblaceno nebo razvedri Ne mogu da objasnim, ispunjavas me svojim poljubcima i svojom svetloscu Ne zelim da poreknem, gubim se za tvojom ljubavi Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Sta bih sve dala da se ne udaljavam vise od tebe Zbog tebe promenila bih sve sto sam i sto sam bila Sva moja cula i moj nacin razmisljanja su za tobom i nista me ne moze zaustaviti
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise
Da se okupam u tvojim snovima, oslobadjajuci se vazduha koji me sprecava da disem Da ispunim svoje zelje koji su mi u srcu
Pocinjuci od nule.... Pocinjuci ispocetka....
Pocinjuci od nule, stvarajuci vatru koja cini da gorim Pocinjuci ispocetka, ubedjujuci vreme da me pusti da prestanem da uzdisem Jedan po jedan tvoj poljubac prilaze blizu i zelim te sve vise i vise | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:35 pm | |
| Liso , Sensual ~Prava , Sensualna~
Videla sam ga , kako dolazi , nikada nisam videla takvog lepog decka Videla sam ga , kako prolazi pred mojih ociju kao san Ali sam ga izgubila u instantu , u medjuvremenu sam pala , samo mogu da se setim njegove kose , pravu i sensualno.
Video sam je , kako dolazi kao boginja izmedju ljudi Video sam je , kako prolazi i pogledali smo se direktno Ali je decko bio ljubomoran , i napravio me kao velikog medveda , samo mogu da se setim miris njene kose
Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Kako moci zaboraviti , ako mi je ostalo duboko Kako da prestane da mi nedostaje , ako je ostala u mom snu
Mozda , mozda smo dve iste duse Mozda se nadjemo bilo gde Imam nadu , ako nije danas onda sutra Znam da ce se uskoro vratiti njena/njegova kosa , prava i sensualna
Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Bila je prava i sensualna , sva njena/njegova kosa Kako moci zaboraviti , ako mi je ostalo duboko Kako da prestane da mi nedostaje , ako je ostala u mom snu. | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:35 pm | |
| Santa no soy ~Nisam svetica~
Nisam od zena koje misle da shvataju sta je osecanje dobra ili zla, nikad necu imati reci koje bi ti rekle stvari a da te ne povrede, znam da nije lako da radim sta hocu i da mi ne bude vazno, mozda je to deo mene pusti me da idem,inace ce biti kasno…!
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren: I gde ostaje deo mene koji nikada nije znao gde da ide ako gresim samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani dok ti se ne vratim i gde ostaje deo mene koji nikada nije dao srce tebi ne shvatas me…Samo voli me,ostavi me,trazi me,ostani,jer svetica nikad nisam bila…!
Kao sto vidis nisam od zena koje o svemu sude jednim pogledom, nisam ista kao drugi, koji zele stvari koje ne mogu dobiti, dodji i pomozi mi da osetim da mi vise ne treba niko i ovako ne ubijaj istinu, nisam ista,ali svetica nikad nisam bila.
Prelaz: Nisam ti trazila oprostaj, jer znam da je to bila tvoja greska! Voli me,ostavi me,trazi me,ali pusti me da nastavim
Refren:
Svetica nisam,i necu biti… | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:38 pm | |
| Tu amor ~Tvoja ljubav~
Moja ljubavi, nisam siguran Koje prave reci da kazem Mozda ce ove proste reci Najbolje objasniti Sta osecam u svom srcu Sta osecam sve vise svakoga dana
Kako da uradim da vidis Kako da ti stavim do znanja Kako da kazem, kako da kazem, koliko te volim Sa recima ces razumeti Recima koje ce dopreti pravo do tvog srca Ovo je mesto za pocetak
REF: Tvoja ljubav ja cu uvek biti Tvoja ljubav znaci svet za mene Bices zauvek u mom srcu Ti si jedina u mojoj dusi I ja zivim za tvoju ljubav
Tvoja ljubav...
Moja ljubavi, volim te sve vise Sa svakim pogledom u tvoje oci Mozda ce ove proste reci Najbolje opisati Sta osecam u svom srcu Sta osecam sve vreme
Kako da uradim da vidis Kako da ti stavim do znanja Kako da kazem, kako da kazem, koliko si mi potrebna Sa recima ces razumeti Recima koje ce dopreti pravo do tvoje duse Recima koje ce ti staviti do znanja
REF.
Ti si jedina koja mi treba u mojim rukama Veruj mi, ove reci koje govorim Su reci koje dolaze pravo od mog srca Kako da uradim da verujes Nista vise ne znaci toliko Kao sto ti znacis meni
Ti si jedina u mojoj dusi... Ti si jedini u mojoj dusi... Volim te... Volim te... Obozavam te... Obozavam te... Tvoje usne... Tvoje usne... Tvoje oci... Tvoje oci... Moja ljubavi... Moja ljubavi...
REF.
Tvoja ljubav...
Tvoja ljubav... | |
| Money, money ~Pare, pare~
Ove noci necu predati Srce Necu pomesati ljubav sa strascu Ne zelim da znam za prevare koje su ucinile da se osetim Razocaranom, posle predaje, napustenom
Necu biti luda, izgubljena Za nekim covekom Koji nema nista da mi da Samo tvrdo Srce
Pare, pare, ako nema para, ne Neces dobiti ni moj broj telefona
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce I sad znam da necu da pricam o ljubavi A da me ne rasplaces, u svakom slucaju
Vise necu da placem (6x) I ove noci cu izaci da igram
REF. 2x Oseti kako muzika leti Vodeci moja osecanja na neki put I ti osecas kako se moje Srce ledi I postaje hladno i proracunato, kada ti
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju
Ove noci cu oblikovati tvoje Srce Trazim ga da ga izbavim iz mracnog zatvora Posle plesa sa tobom, nateracu te da osetis Toliku ljubav, da ce zaboraviti na tugu, i ja
Pazi se Govorim ti da te volim Da umirem Da te imam Pored sebe Igraj uz ovaj reggaeton
Duso, duso, igraj dok ne vidimo mesec Igrajmo uz muziku Lunija Tunsa
I platila sam suzama i bolom I u meni samo jadno Srce Igraj i samo cu otvoriti tvoje Srce I ja te nisam rasplakao, u svakom slucaju
Ja te nisam rasplakao (7x) U svakom slucaju
REF. 4x
Zelis da me rasplaces I ja necu plakati Zelis da me rasplaces I ja necu plakati, u svakom slucaju
Luni Tuns Sa RBD Iz Meksika za ceo svet | |
| mexico, Mexico – Meksiko, Meksiko
Meksiko...
Gde god da bilo Mi cemo te pratiti Sa meksickim ponosom Marijacija i koridom
Zato sto se nikada ne razdvajamo I ova luda pobeda Necu nikome dozvoliti Da takne Meksiko
Ova grupa stremi ka pobedi Ova grupa zeli da te ohrabri Osetices u svim, svim zastavama Iz duse cu ti pevati
REF: Meksiko, Meksiko, hajde, hajde, moze se Meksiko, Meksiko, napred, napred, moze se
Ceo tekst se ponavlja jos jedan put i samo na kraju ima refren tri puta | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:44 pm | |
| Nuestro amor - Nasa ljubav
Tako je magicno Kako se sve desilo U nasoj ljubavi U nasoj slatkoj ljubavi
Tako je lako Da me vise nista ne iznenadjuje U nasoj ljubavi Toj neverovatnoj ljubavi
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF: I jeste tako, tako je I ne moze nista da se uradi Jeste tako, tako je Tako je kako se desi U ovoj ljubavi
Tako je jednostavno Da ne znam ni kako da objasnim Nasa ljubav Nasa slatka ljubav
I ne znam koliko ce vremena Trajati ljubav Ali sada Nema nicega boljeg
Sve je bilo kao u jednom snu U nasoj ljubavi sve se izdesavalo
REF. 2x
REF. 2x | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:45 pm | |
| wanna be the rain - Zelim da budem kisa
Nije dovoljno biti onaj ko te drzi Nije dovoljno biti onaj kome si blizu
Zelim da budem jos toliko toga Ljubav za koju zivis Vazduh koji dises
Zelim da budem sve sto te dodiruje Sve
REF: Zelim da budem kisa koja pada na tebe Spira bol Zelim da budem Sunce koje sija na tebe Greje tvoj svet svakoga dana Zelim da budem nebo koje drzi zvezde za tebe Da nikada ne izgubis svoj put Zelim da budem vetar koji ljubi tvoje lice Zelim da budem kisa
Nije mi dovoljno da budem kraj tebe Zelim da budem sve sto te okruzuje
Sunce da obasjavam tvoju kozu Svaki uzdah koji udises Ili koji ti je potreban
Zelim da budem sve sto te okruzuje Sve
REF.
Cak i kada spavas, dok sanjas Zelim da budem jedina stvar koju vidis Da li ces ti biti tamo U svemu
REF.
Zelim da budem kisa... Kisa... Kisa... | |
| Family - Porodica
Nije vazno sta ti treba od mene Znas da ces dobiti
Mogu da ti dam bilo sta Znas da ces dobiti
Mozes da me zoves U bilo kom trenutku Ako ti treba malo ljubavi Ja cu biti tu Ja cu biti tu Ja cu biti tu
Ako je nesto slomljeno u tvom srcu Znas da cu ga popraviti
Nikada te necu izneveriti Znas da sam ozbiljna
Mozes da me zoves U bilo kom trenutku Ako ti treba malo ljubavi Ja cu biti tu Ja cu biti tu Zato sto cemo uvek biti
REF: Porodica Imas prijatelja u meni Porodica U tvojoj sam sudbini
Ja cu biti u blizini Nije bitno kako Bicu tu Bicu tu za tebe
Ako zelis samo da pobegnes Odvescu te bilo gde
Ako sam ja lek da ti olaksam dan Bicu tu svakoga dana
Mozes da me zoves U bilo kom trenutku Ako ti treba malo ljubavi Ja cu biti tu Ja cu biti tu Zato sto cemo uvek biti
REF.
Ja cu biti u blizini Nije bitno kako Bicu tu Bicu tu Bicu tu za tebe
REF. 2x | |
| My philosophy - Moja filozofija
Znas koliko me dovodis do ludila Znas koliko mi trebas, duso Navucen sam na tebe i ti me takodje osetis Mozda, mozda, mozda
Znas koliko me zadirkujes, duso Kako me teras da se osetim tako mutno Vrtim se oko sebe zato sto mi sada govoris Mozda, mozda, mozda
Moja religija je glas tvog srca Uvek trazi najmanji znak Moja religija je glas tvog srca Stvarno mi trebas, nemoj da me izneveris
REF. 2x: Daj mi samo malo sanse Daj mi samo malo vremena Cekala sam dugo Sve sto mi treba je tvoja ljubav Daj mi samo malo necega
Ti si moja filozofija Moja verovanja, moje sve Ti si moja filozofija I ja cu te uhvatiti, znas na sta mislim
Ceo tekst se jos jedan put ponavlja, s tim sto ima na kraju refren dva puta | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:46 pm | |
| Me canse - Umorna sam
Znam vrlo dobro sta radis To je zato sto hoces da me vidis da placem Ako bi me video kako se smejem Ponovo ces me zvati
Uveravam te da onaj ko pati Zato sto je sa mnom, si ti I iako i mene boli Vec poznajem tvoje ponasanje
Tvoja igra Koja je ispala suprotno Sta si ocekivao Da cu se zbog tebe ponovo podici
REF: Umorna sam od tvog disanja, previse Od tvog mukotrpnog rada da me kaznis Umorna sam od tvog ponosa na svoju majku Dodji da me pozdravis, i ne dolazi da me trazis vise
Saveti koje mi ljudi govore Koje ne cuje moje Srce Ako si sada hteo da me vidis tuznu Nikada me nisi imao ljubavi
Uveravam te da onaj ko pati Zato sto je sa mnom, si ti I iako i mene boli Koja mekoca od ponasanja
Tvoja igra Koja je ispala suprotno Sta si ocekivao Da cu se zbog tebe ponovo podici
REF.
Znam vrlo dobro sta radis To je zato sto hoces da me vidis da placem Ako bi me video kako se smejem Ponovo ces me zvati
REF. 2x
Dodji da me pozdravis, i ne dolazi da me trazis vise... | |
| Наслов: Re: Prevodi pesama Tue Apr 15, 2008 1:46 pm | |
| Los cinco magnificos - Petoro velicanstvenih
Petoro idu po pobedu I sanjaju da postignu slavu
Petoro predaju sve u takmicenje Ne prestaju da sanjaju
Petoro se bore neizmerno Bore se ostavivsi Srce Petoro su dosli da osvoje Dosli su da pobede
REF: Petoro su velicanstveni I videces da mogu Petoro su velicanstveni I sanjaju da dodju Petoro su velicanstveni I videces, uspece Petoro su velicanstveni I sanjaju da pobede Petoro velicanstvenih
Petoro vicu sa euforijom Zele da napisu istoriju
Petoro zele da dodju do kraja Ne prestaju da sanjaju
Petoro traze izlaz Trude se dajuci ceo svoj zivot Petoro su dosli da dokazu Dosli su da pobede
REF. 2x | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: Prevodi pesama | |
| |
| | | | Prevodi pesama | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |